ETB Sweegers heeft bijna een eeuw ruime ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, verlichtingssystemen, kracht- en zwakstroominstallaties, beveiligingsinstallaties en datanetwerken. In de loop der jaren zijn talloze projecten gerealiseerd in de industrie en de utiliteitsbouw. Van compacte werkplaatsen tot en met fabriekshallen, van kleine kantoorgebouwen tot en met complexen met honderden werkplekken. ETB Sweegers verzorgt de trajecten van eerste ontwerp tot en met de complete installatie, oplevering en de daarbij behorende servicecontracten. Het bedrijf is onder meer gespecialiseerd in de aanleg van railkokers ter vervanging van de kabelbomen in grote gebouwen met meerdere verdiepingen.

ETB Sweegers heeft een eigen storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is, zeven dagen per week. Ruud Sweegers: “Geen callcenter, onze eigen monteur van dienst neemt de telefoon op. Hij kan snel handelen. Service is erg belangrijk. Elke seconde stroomuitval is te lang en kan kostbaar zijn. Daarom houden we ook een goed uitgerust magazijn aan om onze klanten meteen te helpen als dat nodig is.”

De opdrachtgevers van ETB Sweegers zijn grote en kleine ondernemingen, woningbouwcorporaties, instellingen, aannemers en projectontwikkelaars.